Mythische figuren

Engelen zijn gevleugelde boodschappers.

Kitsune (狐) is het Japanse woord voor vos.

Een feniks is een mythische vogel die na een periode van 500 jaar verbrandt, waarna uit zijn as een nieuwe jonge feniks verrijst.

De eenhoorn staat symbool voor zuiverheid en genade.
Pegasus staat symbool voor wijsheid en is een inspiratiebron voor dichters.
Feeën zijn nauw verbonden met de krachten van de natuur en het concept van de parallelle wereld.

 

Hieronder is een overzicht van de mythische figuren die zijn gecreerd. Meer informatie mbt de mythische figuren is hieronder te vinden

Waar je oog direct op valt en je hart een sprongetje maakt, is de Orgonite die jou de juiste ondersteuning en/of ontwikkeling voor het moment geeft.

Let op!
De foto's staan op Facebook, als je geen account hebt, zijn deze dus niet te zien. Mocht dit zo zijn, kan ik je altijd een impressie sturen van waar je geinteresseerd in bent. Dus schroom niet om contact op te nemen.

 

 

DSC02909

Engelen

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations. Prijs incl BTW en excl verzendkosten.
 
Breed: 25,-
diameter * h = 4 * 11 cm 
Op knieen: 17,50
l * b * h = 5 * 5 * 9,5
Smal: 17,50
l * b * h = 6 * 3 * 11,5
Engel met kind: 15,- 
l * b * h = 7 * 3,5 * 6.5
Kleinere engel ( glad ): 12,50
l * b * h = 5 * 2,5 * 8
DSC06238

Fee

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations. Prijs incl BTW en excl verzendkosten.
 
Zittend: 12,50
l * b * h = 5 * 4 * 5
 
DSC02212

Kitsune

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations
Prijs is incl BTW en excl verzendkosten. Evt op te halen in Uithoorn
 

Zittend op staart: 17,50 
l * b * h = 7 * 3 * 8,5 cm
Zittend staart tegen lijf: 25,-
l * b * h = 6,5 * 6,5 * 10 cm
Zittend staart tegen lijf: 25,- ( solide )
l * b * h = 8,5 * 6,5 * 8 cm
Zittend staart wijd: 25,-
l * b * h = 8,5 * 8,5 * 9 cm
Liggend op staart: 12,50
l * b * h = 6 * 5,5 * 4,5
Mini 12,50
l * b * h = 4 * 5,5 * 6 cm

DSC04037

Eenhoorn & Pegasus

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations
Prijs is incl BTW en excl verzendkosten
 
Liggend: 25,-
l * b * h = 12.5 * 5 * 10
Hoofd: 7,50
l * b * h = 5 * 2 * 7.5
 
Uiteraard kan ik ze ook met liefde maken op aanvraag en naar wens❣
DSC05619

Feniks & Griffioen

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations
Prijs is incl BTW excl verzendkosten.
 
Feniks: 30,-
l * b * h = 7,5 * 7,5 * 14
Griffioen: 20,-
l*b*h = 5 * 8 * 9,5
 
 
Uiteraard kan ik ze ook met liefde maken op aanvraag en naar wens❣

 

Engelen zijn gevleugelde boodschappers. Het woord engel is afkomstig van het Griekse woord ‘angelos’ = boodschapper. Ze zijn onsterfelijk, volmaakt en compleet, mannelijk en vrouwelijk ( androgyn ) en gecreëerd uit puur bewustzijnsenergie.

Engelen staan als een energetische brug tussen de hemel en aarde, als transformator van energie. Zij zetten energie van God om naar de fysieke, materiële energie op aarde. Engelen dienen God EN de mensheid, zij staan er precies tussenin. Ze zijn overal om ons heen en iedereen  heeft een beschermengel en vele andere engelen om zich heen om je bij te staan bij je persoonlijke groei. Elke engel is een pure uiting van liefde.

Sommige mensen kunnen engelen zien. Engelen bestaan uit pure energie en worden vaak gezien als een lichtbol in verschillende kleuren ( maar ook vaak in wit ) of als lichtstralen in je ooghoek. Andere mensen zien echt de gedaantes van engelen. Omdat zij uit pure energie bestaan, kunnen zij elke gedaante aannemen die ze maar willen, en omdat wij een bepaald beeld van engelen hebben (met vleugels) tonen zij zich vaak zo, om ons geen angst aan te jagen. Er zijn ook mensen die engelen kunnen horen, ze horen de engelen stem tot zich spreken. De stem spreekt tot je via je gedachten en deze voelt niet als jouw gedachte. Het is helder en komt ineens binnen. Het kan ook zomaar weer weg zijn, en je kunt het niet altijd oproepen.

Engelen energie is een hele zachtaardige energie met een hoge frequentie, die ontstaat door contact te leggen met engelen. Engelen geven meestal geen boodschappen zoals gidsen, maar zijn zeer helend met hun energie. Je kunt voelen dat er een engelen energie om je heen is. Je voelt een verandering van de energie ( warme of koude energie, tintelingen of een luchtstroming ), het is een energie die bekend voor komt en waar jij je vertrouwd bij voelt. Engelen energie voelt licht, heel erg sereen, zuiver, koesterend en beschermend aan.

Contact met engelen geeft je zelfinzicht, wijsheid en een mogelijkheid tot spirituele ontwikkeling omdat engelen je helpen obstakels te overwinnen. Ze helpen je door middel van licht, om je lichaam, ziel en geest weer één te maken. Dit zodat er een bewustzijnsgroei ontstaat waardoor je trillingsfrequentie zal verhogen. Hogere trillingsfrequenties produceren andere gedachten waarmee je de mensheid en de aarde dient en helpt met de groei en ontwikkeling.

Engelen wachten op je vraag om hulp! Omdat ook zij een andere wereld willen creëren en dat kan alleen in hogere frequenties. Ze staan altijd klaar om je te ondersteunen in je leven, niet dat ze je problemen oplossen, maar engelen helpen je aan inzichten en een liefdevolle stroming waardoor je door kunt gaan. Je kunt Engelen aanroepen door ze te vragen om jou, of je geliefden te beschermen, te begeleiden, en te koesteren. Roep ze minstens drie keer aan, en bedank daarna altijd, oprecht en uit respect.

Stenen om in contact te komen met de Engelen energie: Seleniet, Angeliet, Celestien en Angel Aura Kwarts

Kitsune (狐) is het Japanse woord voor vos. Vossen komen veel voor in de Japanse mythologie.
In verhalen komen ze voor als intelligente wezens met magische krachten die toenemen naarmate ze ouder of wijzer worden. De belangrijkste daarvan is dat ze een menselijke gedaante kunnen aannemen. In sommige legendes en sprookjes gebruiken kitsune deze kracht om anderen te bedriegen, in andere spelen ze juist de rol van trouwe beschermers, vrienden, minnaars of echtgenotes.In het oude Japan leefden vossen en mensen dicht bij elkaar, waardoor er daar veel legendes over deze dieren ontstonden. Kitsune werden gezien als de boodschappers van Inari, een Shinto kami of god, wat hun bovennatuurlijke betekenis versterkte. Hoe meer staarten een vos heeft (maximaal negen), des te groter is zijn kracht en wijsheid.Vanwege hun potentiële kracht en invloed werden er soms offers aan vossen gegeven als aan goden.

Een feniks is een mythische vogel die na een periode van 500 jaar verbrandt, waarna uit zijn as een nieuwe jonge feniks verrijst.
Als zodanig staat hij symbool voor onsterfelijkheid en opstanding. Hij staat voor de zonnegod en zijn tranen hebben helende eigenschappen. Tevens beschikte deze vogel over een extreme, fysieke taaiheid, had controle over vuur en heeft oneindige wijsheid in pacht.

 

Bij wat voor energie jij je ook fijn voelt, volg je hart en je intuïtie!