Spirit Animals

Totemdieren, Spirit Animals en Krachtdieren zijn boodschappers uit de Spirit wereld. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Elk levend wezen kan een Totem-, Spirit of Krachtdier zijn.

Waar je oog direct op valt en je hart een sprongetje maakt, is de Orgonite die jou de juiste ondersteuning en/of ontwikkeling voor het moment geeft.

Uiteraard kan ik ze ook met liefde maken op aanvraag en naar wens❣

Let op!
De foto's staan op Facebook, als je geen account hebt, zijn deze dus niet te zien. Mocht dit zo zijn, kan ik je altijd een impressie sturen van waar je geinteresseerd in bent. Dus schroom niet om contact op te nemen.

 

DSC02148

Wolvenkoppen

 

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations, in de album Wolvenkoppenkoppen.

Liefdevolle stenen komen van Spiriwebshop.nl

 

Prijs is 15 eur, incl BTW en excl verzendkosten. Evt ophalen in Uithoorn

l*b*h = 6,5 * 4,5 * 5 cm

Uiteraard kan ik ze ook met liefde maken op aanvraag en naar wens❣

DSC01376

Vogels

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations, in de album Vogels.
 
Grote uil: 15,-
l * b * h = 4 * 4,5 * 5 cm
l * b * h = 4 * 4,5 * 7 cm

Uilenduo: 12,50
l * b * h = 6 * 3 * 6

Kleinere uil: 7,50
l * b * h = 4 * 3,5 * 5 cm

Mini uil: 4,-
diameter * h = 3 * 4,5 cm

Super mini uil: 2,50
l * b * h = 2 * 2 * 3,5

Zwaan: 15,-
l * b * h = 7,5 * 4,5 * 6

Vink: 12,50
l * b * h = 6,5 * 3,5 * 5

DSC01123

Honden

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations, in de album Honden. Prijzen zijn incl BTW en excl verzendkosten. Ook evt op te halen in Uithoorn. 

 

Collie liggend groot: 20,- 
l * b * h = 10,5 * 6,5 * 5 cm

Collie liggend klein: 7,50 
l * b * h = 6,5 * 3 * 4 cm

Hond smal: 15,- 
l * b * h = 5 * 3 * 11,5 cm

Hond liggend klein: 7,50 
l * b * h = 7 * 2 * 4 cm

Mini Basset : 4,- 
l * b * h = 3,5 * 2,5 * 4 cm

DSC02660 (2)

Zeedieren

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations, in de album Zeedieren. Prijzen zijn incl BTW en excl verzendkosten. Evt ook op te halen in Uithoorn

 
Liefdevolle stenen komen van Spiriwebshop.nl
 

Dolfijn: 15,-
l * b * h = 8 * 2,5 * 7,5 cm

Mini dolfijn: 4,-
l * b * h = 2 * 5 * 2,5 cm

Zeehond: 12,50
l * b * h = 8 * 2,5 * 7,5 cm

DSC04413

Katten

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations, in de album Katten. Prijs is incl BTW en excl evt verzendkosten. Evt ophalen in Uithoorn

 

Liggend: 25,- 
l * b * h = 6 * 10 * 7 cm

Gehoornde kat: 17,50 
l * b * h = 5 * 5 * 10 cm

Egyptische kat ( groot ): 15,- 
l * b * h = 5 * 3,5 * 9 cm

Egyptische kat ( klein ): 5,- 
l * b * h = 3,5 * 1,5 * 6,5 cm

Mini: 4,-
l * b * h = 2,5 * 1,7 * 4,5 cm

DSC06030

Zoogdieren

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations. Prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.
 

Vos: 17,50
l * b * h = 6 * 5 * 9 cm

Vos ( abstract ): 12,50
l * b * h = 4,5 * 4 * 7,5

Gorilla: 7,50
l * b * h = 4 * 4 * 4,5 cm

Olifant: 7,50
l * b * h = 4 * 4 * 5 cm

Panda: 4,-
l * b * h = 4 * 3 * 5 cm

Lama: 4,-
l * b * h = 4 * 1,5 * 4 cm

Super mini ijsbeer: 2,50
l * b * h = 2,5 * 2,5 * 3

DSC01249

Leeuwen

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations, in de album Leeuwen. Prijzen zijn incl BTW en excl evt verzendkosten. Evt ophalen in Uithoorn

 
Leeuwenkop: 15,- 
l * b * h = 7 * 5.5 * 5
Liggende leeuw ( heel ): 15,- 
l * b * h = 8 * 4 * 5,5
Liggende leeuw ( abstract ): 15,- 
l * b * h = 8 * 4 * 4,5
Liggende leeuw ( half ): 12,50
l * b * h = 6 * 4.5 * 5
DSC06094

Reptielen & Amfibieen

Meer informatie is te vinden op Facebook Ann's dragons & other creations. Prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.
 

Kikker: 4,-
l * b * h = 2,5 * 2,5 * 4 cm

Kikker ( steunend ): 4,-
l * b * h = 3,5 * 3 * 3,5

Slang: 5,-
l * b * h = 3,5 * 5 * 4 cm

Super mini schildpad: 2,50
l * b * h = 3,5 * 3,5 * 1 cm
 
Uiteraard kan ik ze ook met liefde maken op aanvraag en naar wens❣

 

 

Totemdieren, Spirit Animals en Krachtdieren zijn boodschappers uit de Spirit wereld. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Elk levend wezen kan een Totem-, Spirit of Krachtdier zijn. Sommige blijven je hele leven lang bij je, andere zijn er voor een kortere periode tot dat je hun lessen hebt geleerd en je hun niet meer nodig hebt. Door de gewoontes van het dier te bestuderen zul je steeds meer de waarde daarvan ontdekken en de boodschappen ontvangen die jou kunnen helpen niet alleen op je spirituele pad, maar ook in het dagelijkse leven.Je kunt in contact met ze komen doormiddel van meditatie, reizen of tijdens een aardings oefening met visualisatie. Schrik niet als er meerdere dieren op je af komen, dit zijn dan op dat moment al jou Spirit Animals. Een andere manier om erachter te komen wat jou Spirit Animal is, is doordat je een dier vaak tegen komt. En de laatste en in sommige gevallen misschien wel de belangrijkste: “Voor welk dier ben jij bang?”. Vaak hebben deze dieren je veel te vertellen.Hieronder een zeer kleine selectie van Spirit Animals en wat ze voor je kunnen betekenen (let op dit kan voor ieder anders zijn, luister vooral naar je gevoel)

 • Het hert staat voor tederheid, kracht, innerlijk kind, zachtaardig, gevoelig, intuïtief. Het hert leert jou in je eigen kracht te staan. Dit doet zij op een zachtaardige manier. Ze zorgt er ook voor dat je intuïtie groeit en je contact kun leggen met het innerlijk kind.
 • De zwaan staat voor liefde, schoonheid, gratie, loyaliteit, trouw, toewijding en elegantie. De zwaan leert jou dat je mooi bent, precies zoals je nu bent. De zwaan moedigt je aan je liefde te delen in deze mooie wereld met alles en iedereen.
 • De pauw staat voor schoonheid, zelfliefde, eer, integriteit, moed en wedergeboorte. Er zal een wedergeboorte plaatsvinden de schoonheid zit al in je en je mag het nu naar buiten brengen.
 • De vos staat voor aanpassingsvermogen, handigheid, boodschapper, strategie en wijsheid. De vos leert je om trouw te blijven aan jezelf en je dierbaren. De vos is de gids van camouflage. Hij is sluw, moedig, snel, en observerend. En dat maakt ’m een geweldige gids wanneer je geconfronteerd wordt met lastige situaties. De vos kan in dit geval een leraar zijn die begeleiding geeft om snel weg te komen voor obstakels.
 • Het konijn staat voor vreugde, opleiding, vruchtbaarheid, geloof, geluk en overvloed. Het konijn leert je om de wereld weer te zien als een grote speeltuin.
 • De beer is een van de meest krachtige dieren in het geestelijke gidsrijk. Deze gids komt overeen met emotionele en fysieke genezing en is waarschijnlijk verbonden met degenen die een diepe band hebben met de aarde en het buitenleven.
 • De vlinder staat symbool voor transformatie, schoonheid, vreugde en vrijheid. De vlinder verschijnt vaak als er een verandering plaatsvindt in je leven. Met de begeleiding van de vlinder zal deze verandering met meer gemak verlopen.
 • De eekhoorn staat symbool voor voorbereid zijn, en balans in geven en nemen. De eekhoorn is veranderlijk en vermijdt gevaar. De eehoorn vertelt je dat het tijd is om rust te nemen.
 • De kat staat symbool voor nieuwsgierigheid, avontuur, mysterie en onafhankelijkheid. De kat moedigd je aan om evenwicht te vinden tussen onafhankelijkheid en samenhorigheid.
 • De dolfijn staat symbool voor harmonie en balans. Dolfijnen zijn zeer intelligent en in overeenstemming met hun instincten. Hun speelse karakter is een herinnering dat iedereen het leven met humor en vreugde tegemoet moet gaan.
 • Het paard symboliseert persoonlijke drive, passie en hang naar vrijheid. Het paard heeft betrekking op je vermogen om jezelf vrij en zelfstandig uit te drukken in sociale omgevingen.
 • De leeuw staat voor moed en kracht om moeilijkheden te overwinnen. De leeuw verbindt zich met soul searchers die een diep gevoel van gezag hebben en geboren leiders zijn. De aanwezigheid van dit dier kan betekenen dat er iets gebeurt in je leven dat moeilijk te beheersen is.
 • De uil staat voor oude en stille wijsheid. De uil heeft hij het vermogen om te zien wat anderen missen. Dat betekent dat de uil mensen kan helpen de diepere betekenis van dingen te zien en de verborgen schatten van het leven te ontdekken.

 

Onthoud dat ALLE dieren gidsen kunnen zijn