IMG_1305

IK BEN ANNE-MARIE...

drijvende kracht achter Ann's dragons & other creations

Ik ben Anne-Marie Verschoor en ik kom uit het bouwjaar 1972. Ik ben alleenstaand en woon samen met mijn zoon. We zijn beiden hoogsensitief en zeer empatisch ingesteld. Het heeft lang geduurd voordat ik dit bij mezelf herkende, maar het verklaarde veel en ik zie dit ook terug in mijn zoon.

Ik maak orgonites die dankzij de edelstenen en de metalen inwerken op je chakra's. Begin 2020 heb ik HuisdierAandenken opgezet omdat ik  geen standaard urn of ashanger als aandenken wilde. Er was erg weinig keuze naar mijn mening en het voldeed absoluut niet aan het karakter wat bij mijn honden pasten. Ik heb lang gezocht naar iets wat wel aan mijn wensen voldeed en ook recht deed aan mijn (overleden) honden. Uiteindelijk ben ik zelf met epoxy ( giethars ) in de weer gegaan en ben ik met HuisdierAandenken gestart. Want ieder huisdier verdient een uniek aandenken, en ik maak ze met liefde en toewijding.

De orgonites waren eigenlijk een bijprodukt van HuisdierAandenken, echter dit is zo verslavend om mee te werken en te maken dat ik toch besloten heb hier een aparte lijn van te maken. Vandaar Ann’s dragons & other creations, want zoals je wellicht al hebt gezien is het maken en werken met draken wel mijn grootste inspiratiebron.